About

Over mij

Hoi en selam,

Welkom op mijn blog Selamlis.nl. Ik ben Larissa en ik ben 24 jaar oud. Sinds november 2017 reis ik tussen twee verschillende landen, namelijk Nederland en Turkije. Dit komt omdat ik samen met een Turkse man ben. Ik ben deze blog begonnen, omdat ik gek ben op schrijven en omdat ik jullie meer over mijn leven wil vertellen. Daarom heb ik dus besloten om met jullie mijn verhalen en ervaringen te delen. Met een lach van geluk en een traan van gemis neem ik jullie mee in mijn leven.

Ik blog echt over van alles en nog wat. Van beauty tot fashion en van food tot travel. Gewoon alles wat ik leuk vind komt aan bod op mijn blog.

Selamlis.nl

Het heeft een tijdje geduurd voordat ik de blog ben gaan opstarten, omdat ik het heel lastig vond om een naam te bedenken. Uiteindelijk kwam ik uit op selamlis. Selam betekent hoi/hi in het Turks, aangezien ik ook veel in Turkije ben, vond ik het wel leuk om een Turks tintje aan de naam te geven. Lis is simpelweg een afkorting van mijn naam Larissa en bij elkaar dus selamlis.

Elke dag om 17:00 komt er een nieuwe blog online. Mijn blog is dus 7 dagen in de week actief!

Selamlis.nl is ook te volgen via verschillende sociale media kanalen, en ook kun je abonneren op mijn blog. Zo blijf jij altijd op de hoogte van mijn blog en de artikelen die verschijnen!

Selamlis