PERSOONLIJK | Huh, ik ga bijna weer terug naar Nederland

In een eerdere blog vertelde ik al dat ik, voor een paar maanden, terug naar Nederland zou gaan. In eerste instantie zou dat in de winter zijn. Na goed nadenken en praten met mijn vriend, hebben wij er voor gekozen dat ik volgende week al terugga. Dit omdat mijn vriend in de winter vrij is, en het dus extra vervelend zou zijn als ik dan net in Nederland zou zitten. Hoe voelt het dat ik bijna terug ga, wat is het plan in Nederland en het plan met deze blog? Dat lees je in deze blog!

terug naar Nederland

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets gepost heb. Dit komt dus omdat ik al bezig ben met alle voorbereidingen voor mijn terugreis naar Nederland. Wat neem ik mee en wat laat ik hier in Turkije? Ook ben ik de laatste dagen veel met mijn vriend op stap, even genieten van de laatste dagen samen. Het is vanaf vandaag weer de bedoeling dat ik weer zeven dagen in de week actief ben op deze blog.

Terug naar Nederland en mijn gevoel

10 juli is het zover, dan vlieg ik terug naar Nederland. Via Corendon kon ik een ticket voor €89,- boeken, dus gelukkig lekker goedkoop. Ik vlieg wel gewoon met Transavia, en voor het eerst op Eindhoven. Daar ben ik wel heel benieuwd naar. Leuke nieuwe ervaring. Ook een beetje angst. Tja, de angststoornis probeert er toch altijd tussen te komen, tijdens dit soort gebeurtenissen. Gelukkig kan ik ‘de deur goed gesloten houden’.
Ik heb ook wel zin om terug te gaan naar Nederland hoor. Uiteraard ben ik verdrietig, want ik ben straks weer zonder mijn vriend. Toch weten we allebei dat het voor een goed doel is. Dat doel kan ik nu nog niet te veel over vertellen, dat lezen jullie waarschijnlijk pas aan het einde van dit jaar.

Het plan in Nederland

In Nederland is het plan dat ik weer ga werken, dus ik ben al druk op zoek naar een baan, en dus aan het solliciteren. Gelukkig heb ik, qua geld, nog wel even de tijd. Het is niet zo dat ik binnen een paar dagen echt een baan nodig heb. Maar hoe sneller ik een baan heb, hoe sneller ik weer terug ben bij mijn vriend.

Het plan met mijn blog

Ook is het de bedoeling dat ik verder ga met deze blog, omdat ik dat gewoon nog steeds super leuk vind. Uiteraard wel met een iets andere indeling, omdat ik natuurlijk niet meer in Turkije woon over een paar dagen. Ik ben er al druk over aan het brainstormen hoe in te vullen. Ik heb wel al super leuke ideeën, maar ik ga hier niet te veel over vertellen. Pas volgende week, als ik echt in Nederland ben, gaan jullie dat vanzelf merken hoe/wat. Wel heb ik een paar weken geleden mijn header, bovenaan de website, al veranderd. Dit stond eerst alleen in het teken van mijn leven in Turkije, maar dat is iets algemener geworden.

Dus ik heb er eigenlijk best wel zin in om terug te gaan naar Nederland. Weer even samen met mijn familie en vrienden, daar kijk ik echt naar uit. Natuurlijk vind ik het niet leuk om mijn vriend achter te laten, maar het is maar voor een paar maanden. Dat is, hopelijk, zo voorbij.
Verder ga ik gewoon lekker verder met mijn blog en hoop ik dat jullie mij blijven volgen. Ondanks dat ik even niet in Turkije woon, hoop ik toch nog genoeg boeiende onderwerpen te hebben!


Wat vind jij leuk om te lezen op een blog?


Volg mij ook op Instagram, Facebook en Twitter

 

Beeld: Selamlis.nl

Larissa

Hi en selam. Mijn naam is Larissa, 24 jaar en blogger op selamlis.nl. Een beauty, fashion en lifestyleblog, met heel veel uiteenlopende onderwerpen. Kom jij ook een kijkje nemen?

2 gedachten over “PERSOONLIJK | Huh, ik ga bijna weer terug naar Nederland

 • 6 juli 2018 om 20:33
  Permalink

  Hey Larissa,

  Dubbel gevoel dus. Logisch toch.😉 maar hoop dat je snel een baan vind in Nederland. En er zij hier ook weer mensen blij denk ik zomaar dat ze weer een poosje van je mogen genieten.😀 Ik wens je een hele fijne vliegreis en een mooie tijd weer hier.

  En natuurlijk blijf ik je blog volgen. Heel leuk om je verhalen te volgen en te lezen over alles wat je meemaakt en bezig houd.

  Groetjes Sylvia.

  Beantwoorden
  • 7 juli 2018 om 20:07
   Permalink

   Hoi! Heel dubbel gevoel, maar gelukkig is mijn vriend heel nuchter wat dat betreft. Dat maakt het wel makkelijker, en dat maakt ook dat ik ook gewoon nu uitkijk om even terug te gaan naar Nederland! Bedankt in ieder geval en leuk om te horen dat je mijn blog blijft volgen!

   Groetjes Larissa

   Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Selamlis