FASHION | Mini Shoplog + unboxing nieuwe sneakers

Gisteren schreef ik een blog over de stad Side. Op de terugweg kwamen wij langs Manavgat. Laat daar nou net een enorm winkelcentrum staan. Het winkelcentrum heet Nova Mall en is echt gigantisch! Wij besloten daar even te stoppen om binnen te kijken. Dit wilde ik namelijk al super lang. Uiteraard kwam ik niet met lege handen naar buiten. Daarom in deze blog een Mini Shoplog. Ook heb ik nieuwe sneakers gekocht, die ik in deze blog ga unboxen! Wat vind jij van deze Mini-Shoplog?

Mini Shoplog - unboxing sneakers

 

Mini Shoplog – de kleding

Ik heb niet heel veel gekocht, vandaar ook een Mini Shoplog. Uiteindelijk heb ik namelijk alleen een shirtje en een broek gekocht.  Alle twee komen ze van de winkel DeFacto. Een van mijn lievelingswinkels hier in Turkije!

Mini Shoplog shirtje

Dit was het eerste shirtje wat ik zag hangen in de winkel en deze heb ik dus ook uiteindelijk gekocht. Het shirtje heeft een soort pofmouwtje en ruffeltjes aan de mouw. Het shirtje kostte 49,99 TL, wat omgerekend ongeveer €10,- is.

Mini Shoplog nieuwe broek

In een eerdere Shoplog vertelde ik al dat ik gek ben op dit soort broeken. Het lijkt een beetje op een pyjama-broek, heeft ook dezelfde stof. Heel veel Turkse vrouwen dragen dit soort broeken en ik ben ook helemaal om. Het is heerlijk als het heel warm is, omdat het wat wijder is. Ook is de stof lekker dun. Ideaal dus voor de zomer, zeker als je ook dan liever wat langere kleding draagt!
De broek kostte maar 39,99 TL, wat omgerekend ongeveer €7,50 is. 

Unboxing nieuwe sneakers

mini-shoplog nieuwe Adidas sneakers

Eindelijk heb ik weer nieuwe sneakers van Adidas. Het is al heel lang geleden dat ik dit soort uitgaven kon doen, dus dat maakte het even extra speciaal.

De sneakers heten Cloadfoam Advantage en kostte omgerekend €69,95. Je kunt deze sneakers uiteraard ook in Nederland bestellen. Hou er wel rekening mee dat je een maatje groter besteld dan normaal. De schoen valt namelijk wat klein.

mini-shoplog nieuwe Adidas sneakers
Zijn ze niet prachtig?

Alles bij elkaar

Mini Shoplog alles bij elkaar

mini shoplog alles bij elkaar

Ik ben er ontzettend blij mee en ik vind alles bij elkaar echt super leuk!


Wat was jouw laatste fashion aankoop?


Volg mij ook via Instagram, Facebook en Twitter

Beeld: Selamlis.nl

Larissa

Hi en selam. Mijn naam is Larissa, 24 jaar en blogger op selamlis.nl. Een beauty, fashion en lifestyleblog, met heel veel uiteenlopende onderwerpen. Kom jij ook een kijkje nemen?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Selamlis