Recensie: Eten bij En Vie Beach – Alanya

Eten bij En Vie Beach - Alanya

Als afscheidsdiner gingen mijn vriend en ik eten bij En Vie Beach in Alanya. En Vie Beach is een boutique hotel, maar heeft ook een restaurant. Vandaag lees jij of je dit restaurant een bezoek moet brengen, of dat je er met een grote boog om heen moet lopen. Ben jij wel eens bij En Vie Beach geweest?

Eten bij En Vie Beach – recensie

Eerste indruk

De eerste indruk is al goed. De entree ziet er luxe uit, en er staat niemand buiten om je naar binnen te lokken. Dat laatste vind ik al een groot pluspunt. Richting het restaurant loop je eerst langs een gedeelte van het hotel en het zwembad. Verder zie je al meteen het prachtige uitzicht, want dat heeft dit hotel/restaurant echt wel! Bij het naar binnenlopen krijg je gewoon meteen een luxe gevoel.

uitzicht En Vie Beach - Alanya

De bediening

De bediening was goed, snel en erg behulpzaam. Verder sprak iedereen goed Engels, zelfs een beetje te goed. Als mijn vriend namelijk in het Turks wat vroeg, kreeg hij antwoord in het Engels. Maar goed, dat is verder geen probleem. De bediening is heel divers. Jong, oud, man en vrouw lopen door elkaar heen. Hier staat de bediening echt voor je klaar, zoals het hoort eigenlijk.

Het eten & drinken

Ik bestelde een wijntje en dat kreeg ik in dit schitterende glas van Moët & Chandon. Stiekem wilde ik het glas meenemen naar huis, zo mooi vond ik het. Hierdoor voelde het meteen weer heel luxe aan, wat ook wel een keer leuk is om mee te maken.

eten bij En Vie Beach

Mijn vriend en ik hadden allebei de tenderloin steak met pepersaus. De pepersaus was voor mij wel te pittig, maar dat verschilt per persoon of je dat lekker vindt of niet. Dat ze de steak serveerde met het jus, daar maak je mij echt ontzettend gelukkig mee. Ik vind dat namelijk echt super lekker. Verder zaten er bij dit gerecht aardappeltjes met rozemarijn en een salade bij. Het was in ieder geval meer dan genoeg, je gaat niet met honger weg.

Prijzen

Ja, eten bij En Vie Beach kost iets meer dan een gemiddeld restaurant in Alanya. Maar geloof mij, dat is het echt waard. Je krijgt er echt genoeg voor terug!

Conclusie

Ben je opzoek naar een iets luxer restaurant in Alanya? Dan ben je bij En Vie Beach echt op het juiste adres. Mijn algemene indruk is heel goed en ik kom hier zeker nog een keer terug!

Dus ben jij in de buurt van Alanya, bezoek dan zeker dit restaurant. Mijn tip is wel om van te voren te reserveren, zo ben je zeker van een goede plek!

Zoals ik hierboven al zei is En Vie Beach ook een hotel. Dit hotel krijgt via Zoover ook een nette 9.6. Dus als je nog op zoek bent naar een hotel in Alanya, dan zou ik deze zeker even bekijken! Het zag er in ieder geval van de buitenkant heel mooi uit!


Ga jij dit restaurant ook een bezoekje brengen?


Beeld: Selamlis.nl

Larissa

Hi en selam. Mijn naam is Larissa, 24 jaar en blogger op selamlis.nl. Een beauty, fashion en lifestyleblog, met heel veel uiteenlopende onderwerpen. Kom jij ook een kijkje nemen?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Selamlis