Review: Lekkerineenpotje; natuurlijke en vegan-friendly deodorant

Lekkerineenpotje deodorant

Ik heb in de zomer altijd problemen om de juiste deodorant vinden. Bijna alle deodorants werken voor mij niet, zeker niet in de zomer. Met normale deodorant moet ik minimaal elk uur opnieuw spuiten, terwijl ook mijn kleding vol met vlekken komt te zitten. Toen raadde iemand mij de natuurlijke deodorant van Lekkerineenpotje aan. Dit is een smeerbare deodorant met alleen maar natuurlijke producten én het is ook nog eens vegan-friendly! Klinkt dus als de ideale deodorant. Op dit moment gebruik ik Lekkerineenpotje zo’n twee weken, en vandaag lees jij hier of dit echt dé ideale deodorant is. Heb jij wel eens gehoord van Lekkerineenpotje?

Wat is Lekkerineenpotje?

Lekkerineenpotje is een cosmeticalijn geboren uit een ideaal: natuurlijke cosmetica de norm maken. Het bedrijf is in 2014 opgericht en werd er een lijn gestart met scrubs op basis van koffie, havermout en suiker. Bodybutter op basis van opgeklopte kokosolie en voetenbadjes van magnesiumszout.

Inmiddels is Lekkerineenpotje, na een pitch gewonnen te hebben bij de Albert Heijn, in een nieuwe fase, en positioneren ze puur met hun best-lopende product: de deodorant. De beslagkommen waar alles in werd gemaakt zijn ingeruild voor 100-liter tanks waar alle plantaardige oliën zorgvuldig in worden gesmolten en gemengd. Je kunt deze deodorant nu door heel Nederland en België in de Albert Heijn vinden.

Wat is er bijzonder aan deze deodrant?

Zoals ik hierboven al zei is Lekkerineenpotje volledig natuurlijk en ook nog eens vegan-friendly. Verder staat er op hun verpakking in begrijpbare taal uitgelegd wat er nou in de deodorant zit. Hierdoor ben je er van bewust wat je op je lichaam smeert.

	Lekkerineenpotje deodorant verpakking + ingedriënten

Wat wel fijn is aan deze deodorant is dat er geen alcohol, water, aluminium, parabenen, parfum, siliconen en dierlijke ingrediënten in zitten. Dit vind ik al meteen een heel groot pluspunt.

Verder is het natuurlijk ook bijzonder dat het een smeerbare deodorant is. Dat had ik nog niet eerder gezien en maakt het product echt wel uniek. Gelukkig hoeft je het product maar één keer op een dag te smeren. Althans.. dat zegt het bedrijf. Of dat echt zo is? Dat lees je in de review hieronder.

Ingrediënten Lekkerineenpotje Neutraal

Je hebt drie verschillende soorten deodorants. Neutraal, lavendel en pepermunt & rozemarijn. Ik heb gekozen voor de neutrale, omdat ik heel benieuwd was of een geurloze en neutrale deodorant echt zou werken.

Ingrediënten Lekkerineenpotje Neutraal

  • Zuiveringszout
  • Biologische maïszetmeel
  • Koolzaadwas
  • Biologische Shea Boter
  • Biologische kokosolie
  • Vitamine E
  • Zonnebloemolie

Hier lees jij wat deze ingrediënten betekenen en wat de werking is.

Review Lekkerineenpotje Neutraal

Lekkerineenpotje smeerbare deodorant

Als je het potje openmaakt zie je een soort van wit, gelachtige substantie. Bij de neutrale variant ruik je inderdaad helemaal niks. Er zit simpelweg geen geur aan. Hierdoor dacht ik wel eventjes ‘hoe gaat dit werken?’ Nu na 2 weken ben ik helemaal om. Ik smeer ‘s ochtends een kleine hoeveelheid onder mijn oksels, en ik hoef mij de rest van de dag geen zorgen meer te maken. Ook komen er geen vlekken in mijn kleding. Dat het natuurlijk en vegan-friendly is zijn twee hele grote pluspunten. Door deze deodorant ben ik eens gaan kijken bij andere bekende deodorant-merken, en als je ziet wat voor ‘ingrediënten’ daar in verwerkt zijn, dan schrik je toch wel heel erg.

lekkerineenpotje smeerbare deodorant

Deze deodorant doet dus echt precies wat het beloofd. Een keer per dag smeren, geen rare geurtjes en het laat geen vlekken achter! En ja, het smeren is even wennen, maar na een paar dagen weet je niet anders meer.

Waar te koop?

De deodorant van Lekkerineenpotje is te bestellen via hun eigen site, maar kun je ook voor €6,99 kopen bij Albert Heijn.


Heb jij deze deodorant al een keer uitgeprobeerd?


Beeld: Selamlis.nl & Bewerkt met Canva

Larissa

Hi en selam. Mijn naam is Larissa, 24 jaar en blogger op selamlis.nl. Een beauty, fashion en lifestyleblog, met heel veel uiteenlopende onderwerpen. Kom jij ook een kijkje nemen?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Selamlis