Serietip: 90 Days To Wed

90 days to wed

Ik ben zelf samen met een buitenlander, en misschien dat ik daarom deze serie zo ontzettend leuk vindt. Toch denk ik dat er veel meer mensen naar deze serie kijken of moeten kijken. Zeker als je van de Amerikaanse drama houdt is dit zeker een aanrader. Ken jij de serie 90 Days To Wed?

Wat is ’90 Days To Wed’?

90 Days To Wed, ook wel 90 Day Fiancé, is een Amerikaanse documentaire serie op TLC. Ze volgen koppels die een K-1 visum hebben aangevraagd of al hebben gekregen. K-1 visum is een visum die je in Amerika aanvraagt als je partner uit het buitenland komt. Na aanvraag hebben de koppels 90 dagen de tijd om te trouwen. Doen ze dat niet, dan moet de partner Amerika weer verlaten.

De seizoenen

Inmiddels zijn er al vijf seizoenen van 90 Days To Wed geweest. Ook zijn er al verschillende spin-offs gemaakt, zoals 90 Days To Wed; Happily Ever After en 90 Days To Wed; Before The 90 Days.

90 Days To Wed; Happily Ever After laat zien hoe het met de koppels gaat na de 90 dagen. Zijn ze inderdaad gelukkig getrouwd, of zijn bijvoorbeeld de cultuurverschillen toch te groot.

In 90 Days To Wed; Before The 90 Days zien we koppels voordat ze de K-1 visa gaan aanvragen. In deze spin-off deed ook een Nederlandse jongen, Jesse, mee.

Huidige seizoen

Op dit moment wordt het derde seizoen van 90 Days To Wed; Happily Ever After uitgezonden op TLC. Hier in zien we de koppels Russ & Paolo (seizoen 1), Jorge & Anfisa (seizoen 4), Chantal & Pedro (seizoen 5) en Nicole & Azan (ook seizoen 5) terug.

Elke vrijdagavond om 20:30 is er een nieuwe aflevering te zien op TLC. Gelukkig wordt er ook veel herhaald op deze zender, dus je kan eigenlijk de hele week naar de nieuwe aflevering kijken.

Waarom vind ik 90 Days To Wed leuk?

Misschien is het omdat ik zelf in een relatie zit met een buitenlander, maar ik vind het echt heerlijke televisie. Uiteraard vind ik het interessant om te zien hoe dit soort koppels om gaan met cultuurverschillen bijvoorbeeld. Ook hou ik echt van drama televisie, en ja, drama zit er genoeg in.


Heb jij 90 Days To Wed wel eens gezien? Welk koppel vind jij het leukste?


Beeld: Selamlis.nl & Bewerkt met Canva

Larissa

Hi en selam. Mijn naam is Larissa, 24 jaar en blogger op selamlis.nl. Een beauty, fashion en lifestyleblog, met heel veel uiteenlopende onderwerpen. Kom jij ook een kijkje nemen?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Selamlis